Monday, March 3, 2008

SUPER SWEET 16




HAPPY BIRTHDAY MIRA!


Tepat 2 MAC Pn.Aida Abidin telah selamat melahirkan anak perempuannya. Pn.Aida, En.Malek bersama-sama anak-anak lelakinya telah sepakat untuk memberi nama 'Mira Edora' kepada anak perempuannya itu. Bersempena pada tahun itu, novel serta filem MIRA EDORA sedang hangat ditayangkan. Jadi, disebabkan itu nama itu dipilih oleh mereka. Kini, Mira Edora sudah berusia 16 tahun & berada di tingkatan 4.

NEW CORNER!

BABE! its me now! well,im 16 now! i mean, SWEET 16. haha. duh!
wtever...ok,on my brthday,my sis,brother && mum ade buat surprise. tepat pkul 12.30 am 2 Mac diorang cme tu my bilik n surprise me with all those spray thingy & tht spider things yg tali2 tuh. well,actlly tht time tgh bce buku,sejarah plak!
bcause esok tuh ade TEST! & pg tuh,ade buat kenduri fr arwah nenek, faiz yg kt US && fr ME!

ALLAH selamatkan KAMI!
ALLAH selamatkan KAMI!
ALLAH selamatkan KAMI SEMUA!
ALLAH SELAMATKAN KAMI!

& sme of mua friends dtg fr the kenduri. hppening laa jgk. dpt present.. ade cake. ok! cake tuh sedap gills..hehe..
thanks kawan kawan..thanks family sekalian..

I LOVE U SEMUA!!

2 comments:

nana zz said...

wahhh dah ade blog :)
visit mine .

ab said...

haha... congrats!! u're now a BLOGGER! wakakaka... I've linked ur blog ni kat minE! hehhe